Esküvői divat show és portfóliófotózás

Az előzmények

2020 tavaszának végén, nyarának elején egy ígéretesnek tűnő megkeresést kaptunk Vinárcsikné Köttő Szabinától, aki Nagyhalászban egy trendi, fiatalos, újító fodrász szalont üzemeltet kedves férjével. A felkérés a különböző, mégis egymást kölcsönösen kiegészítő területek képviselőinek együttműködését célozta, s egy olyan esküvői divat show szervezését indította el Szabina, ahol komplett esküvői pompába öltöztethetjük fel a fiatal modelleket, s mutathatjuk be munkáinkat a nagyközönségnek.

Már javában folyt a szervezés, Szabina a gyönyörű hajkölteményekről; barátnője, Kubik Andrea pedig az elbűvölő sminkekről gondoskodott. A látvány megörökítését pedig Krajcsovics Petra fotográfusnak köszönhettük. Habozás nélkül mondtunk tehát igent a felkérésre, ahol lehetőségünk nyílt prezentálni kínálatunk néhány darabját, s közösen segíthettük egymást a résztvevő szakemberekkel, művészekkel, hogy közösen megmutathassuk tudásunk legjavát, s ötletet adhassunk a menyasszonyjelölteknek.

Az előkészületek

Elérkezett a rendezvény napja, egy aggodalmakkal teli vasárnap, ugyanis az időjárás meglehetősen borongósnak tűnt. Délelőtt érkeztünk a helyszínre, ahol már javában folytak a helyszíni előkészületek. Zsongott a fodrász szalon, A modellek már izgatottan várták frizuráik és sminkjeik elkészültét. Feszített volt a tempó, a fényképezőgép szinte meg sem állt. Természetesen mindeközben jó hangulat lengte be a helyszínt, sok-sok móka és kacagás aranyozta be azt a vasárnapot. Szerencsére az eső sem eredt el, így fennakadás nélkül lezajlott az este hat órára ütemezett divat bemutató. Munkásságunk meghozta a gyümölcsét: közel kétszáz látogató volt kíváncsi a showra, akik székszoknyázott, elegáns székeken ülve nézhették végig a modellek vonulásait. A bemutatót közös fotózkodás zárta le.

A fotózás

A fotózást hosszas és alapos előkészületek előzték meg. Szükség volt egy igényes, divatos, de mégis elegáns háttérdekor megalkotására. Romantikus témát választottunk, egy gyönyörű álló virágdísszel, virágokkal dekorált háttérfallal. A szaténokat megfordítottuk, s matt oldalt használtuk fel.

Bianka

Bianka egy kétrészes ruhát viselt, melynek felső része rízsgyöngyökkel díszített, a szoknyája pedig vízhullámos ezüstös tüll.

Boglárka

Boglárkáé egy tüll aljú, csipkével díszített ruha volt. A csipke pánt rendkívül elegánssá varázsolja a modellt.

Dorottya

Sellő fazonú uszályos, csipkével díszített ruhát választottunk Dorottya számára, ami kiemeli alakját.

Anett

Rózsaszín tüll aljú, csipkével és strasszal díszített koszorúslány ruhát láthattok Anetten.

Regina

Szabina lánya, Regina egy egyenes vonalú uszályos, üveggyöngyökkel díszített pánt nélküli ruhát mutatott be, melynek anyaga taft.

Judit

„A” vonalú ruha, mattszatén, arany hímezésű csipkével, apró swarovski kövekkel díszítve tökéletes választás volt Judit számára.

Viktória

Viktória számára egy egyszerű, tüll aljú modellt választottunk, melynek a felső része strasszokkal díszített.

Zsófia

Zsófia egy nagyon elegáns, ekrű színű ruhát mutatott be, anyaga matt szatén, mely gyönyörű csipke motívummal díszített. A szoknya tüllel van dúsítva, hátul pedig egy elegáns masnival tették ünnepélyessé.

S végezetül ismételten szeretnénk köszönetet mondani a szervezőknek, s résztvevőknek: Vinárcsikné Köttő Szabinának,  a nagyhalászi Vinárcsik szalon tulajdonosának, Krajcsovics Petrának, akinek a gyönyörű, szakmailag kifogásolhatatlan fotókat köszönhettük. A gyönyörű alkalmi sminkek Kubik Andrea keze munkáját dícsérik. Az elbűvölő strasszköves kiegészítőket a Türkíz ékszer üzlet biztosította. S végül, de nem utolsó sorban a csodás modelleknek, akik nélkül nem jöhetett volna létre ez a rendezvény. A Vinárcsik szalon Facebook oldalán láthattok képeket a rendezvényről, s a támogatók listáját is ott találjátok.

Vélemény, hozzászólás?