Járvány és esküvő?

Minden házasodni készülő párban felmerül a következő kérdés: Megtartsuk-e a lagzit, vagy sem? A koronavírus-járvány fenekestül forgatta fel mindannyiunk életét. Enyhébben vagy durvábban, közvetve vagy közvetlenül, de mindenki életét megváltoztatta a mögöttünk lévő időszak. Számunkra, virágosoknak és dekorosoknak is óriási visszaeséssel és bizonytalansággal kellett farkasszemet néznünk, viszont a helyzet javulása számunkra is egy új pirkadatot hozott el. S visszatérve a címadó gondolatra, szeretnénk most eme rövid cikkben minden, az oldalra tévedő pár számára iránymutatást, tippeket adni arra nézve, hogy mit mérlegeljenek, amikor esküvőjükkel kapcsolatban döntést hoznak. Jóllehet, számunkra, a szakmában érintett embereknek az a legjobb, ha minél több esküvőt le tudunk bonyolítani. Viszont a Ti egészségetek és biztonságotok az első, így ha nem szeretnétek lemondásokat eszközölni, s mindenképpen egy óriási násznéppel számolnátok, lehet érdemes lenne későbbre halasztani, vagy egy kisebb esküvőt megszervezni szűk, családias jelleggel, legközelebbi barátokkal. Erre vonatkozólag hoztunk el nektek ötleteket, illetve szeretnénk mi magunk is felvázolni, milyen szolgáltatásokkal tudunk segíteni Benneteket abban, hogy egybekelésetek semmilyen hiányt ne szenvedjen el ennek a járványos időnek az árnyékában sem.

Kültéri esküvőre számos olyan megoldást javasolhatunk,  amit mi is meg tudunk valósítani. A kültéri boldogságkapunkra szinte bármilyen jellegű dekorációt el tudunk készíteni, legyen szó vintageről, vagy modernebb, skandináv szerkesztésről. A vonulószőnyeg mellé el tudunk helyezni virágkompozíció-tartó rudakat, amelyre akár lámpások, egyéb megoldások is kerülhetnek. Kültéri sátorral is tudunk szolgálni, amelybe fényfüggönyt, árnyékolást tudunk beépíteni.

aállvány virágokkal vintage

A helyszínek megtalálásában is tudunk segíteni, amennyiben még nem foglaltál, vagy már nem találtál olyan helyet, aki a szezonban el tudná vállalni esküvőtök lebonyolítását. A Nyírturai Farkasverem vendégház egy dinamikusan fejlődő hely, amely kültéri, hangulatos filagóriával is rendelkezik. Az alább látható kép ebben az épületben készült dekorációnkat mutatja be. Egész nyáron kellemes klímával és vadnyugati hangulatban várja a házadosni készülőket. A helyszín további különlegessége, hogy természetközeli, s tágas, igényesen kialakított udvara lehetőséget nyújt kültéri szertartások lebonyolítására. A Farkasverem vendégház Nyíregyházáról, az Orosi út felől hamar megközelíthető, illetve a négyes számú főútról is pillanatok alatt elérhető. Szálláshelyet is kínálnak a távolabbról érkező vendégek számára, igény szerint. Ne habozz, keress bennünket bizalommal. Addig is böngészd oldalunkat, s látogass el Facebook oldalunkra is. Bízunk benne, hogy a járványhelyzet alatt is több párt tehetünk boldoggá, segíthetünk Benneteket át ezen a nehéz időszakon.

Vélemény, hozzászólás?