Extrém esküvői ajándékok

Az esküvő, mint rendezvény, komplex lépések sorozata. Korábbi bejegyzésekben beszéltünk a helyszínválasztás fontosságáról, a meghívó hangsúlyos szerepéről. A méretet most tovább csökkentjük, a mai bejegyzésben pedig esküvői ajándékokról lesz szó, amelyeket az esküvő résztvevői kapnak meg. Az esküvői ajándék, szuvenír átadása már nem újkeltű. Ez az apró gesztus lehetővé teszi, hogy később amennyiben a kezünkbe akad az ajándék, mosolyt csaljon az arcunkra az esküvő emléke. Az ajándékok közül a leggyakrabban olyan szerkesztésekre esik a választás, mint a kis tégelyes méz, illetve a bor és a különböző szeszes italok a pár képével, esetleg üzenetével. Az internet segítségével számos izgalmas ajándékötletet találhatunk, mi most extrémebb ötleteket szeretnénk veletek megosztani a rövid cikkünkben.

Vetőmag ajándék

A Pinteresten találtuk az alábbi ötletet, amely maradandó és izgalmas esküvői ajándék lehet. A násznép tagjai virágmagvakat kaptak, amelyeket otthonukban elültethetnek és nevelhetik őket, akár egy szép emléket. Természetesen ezeket a magvakat tartalmazó zacskókat elhelyezhetjük az asztalon is közvetlenül, stílusos, ízléses csomagolással, esetleg üzenettel ellátva.

esküvői vetőmag ajándék

Fájdalomcsillapító és egy üveg víz

Nem ritka, hogy kicsit jobban meghúzzuk azt a bizonyos üveget a lakodalom során, és reggel kínzó fájdalomra ébredünk. Egy ajándék lehet hasznos is, jelen esetben két szem gyógyszer és egy pohárnyi víz, mellyel véget vethetünk az esküvő utáni másnaposságnak. Remek ajándék, nemde?

két szem ajándék fejfájás csillapító vízzel

Kézfertőtlenítő

Egy esküvői ajándék tehát azon túl, hogy szép és megmosolyogtató, legyen hasznos is. Egy remek és ötletes ajándék az alkoholos kézfertőtlenítő. Teljesen mindegy, milyen színben, kiszerelésben, márkában vásároljuk meg, mivel saját tervezésű matricával pillanatok alatt egyedivé varázsolhatjuk. Az alábbi képen egy olyan ötletet láthattok, ahol a vőlegény és a menyasszony öltözéke jelenik meg a flakonon.

kézfertőtlenítő esküvői ajándék

Vélemény, hozzászólás?